Свято Миколая

2020-12-18

/Files/images/изображение_viber_2020-12-18_10-46-25.jpg

Ходить по українській землі Святий Миколай … Він не тільки роздає діткам подарунки, а й своїм прикладом надихає людей на добрі справи. А таких справ серед батьківської громади Річківського ліцею та громадськості села немало.

Протягом 2019-2020 років за рахунок батьків вихованців ЗДО “Лісовичок” придбано телевізор. Це стало великою радістю для дошкільнят, немало підмогло у виховній роботі.

Щедрі подарунки церковного комітету храму Святого Василія Великого під керівництвом отця Володимира Левицького для вихованців ЗДО “Лісовичок” та учнів 1-5 класів ліцею зміцнили віру дітей у щедрість Святого Миколая та любов до підростаючого покоління всіх прихожан.

Подарувала учнів 1-5 класів сім’я Соколюка Миколи Дмитровича, яка за здоров’я родини знову по офірувала чудові подарунки.

Схвильовані діти для гостей підготували невеличкі виступи – вірші, пісні, танці. Святковий дитячий настрій передався і гостям.

Дирекція, педагогічний колектив ліцею, вихователі, батьки, вихованці та учні 1-5 класів щиро дякують усім жертводавцям за святкові подарунки.

Хай Господь Бог щедро відплатить Вам за добрі справи, пошле здоров’я й благополуччя, мир і злагоду у Ваші родини. Щасливих Вам буднів і радісних свят!

/Files/images/1 клас Миколай.jpg/Files/images/2 клас Миколай.jpg/Files/images/3 клас Миколай.jpg/Files/images/4 клас Миколай.jpg/Files/images/5 клас Миколай.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi